×
Usein kysyttyä Blogi
abnaani

16.5.2017
Vaihdoin saman yhtiön sisällä pakettiä, joka uudessa sisältää rajattoman netin käytön, Enemmän puheaikaa ja viestejä kuin tarvitsen ja ulkomaandataa jonkin verran. Jaan nettiyhteyden kotona puhelimesta aina myös läppäriin.
Kun operaattorilta tuli ilmoitus, että paketti on päivitetty ja ovat voimassa heti kun puhelin on uudelleen käynnistetty. Toimin ohjeiden mukaisesti ja uudelleenkäynnistyksen jälkeen puhelimessa netti muuttui hitaaksi ja ei enää voinut jakaa koneelle, koska kaatuu koko ajan ja toimiessaan uskomattoman hidas. Ennen niin hyvin toiminut netti muuttui matelevaksi ja kaatuilevaksi. Turha kuvitella että jaksaisi pyörittää youtubea, ja netflixin aikana kuva on pelkkää mössöä ja kaatuu jatkuvasti. Puolison jakaessa oman puhelimensa netin tietokoneelle ei ole mitään ongelmia.
Viikon jaksoin kiukutella itsekseni netin toimintaa, säännöllisesti sammuttelemalla puhelinta ja toivoen uuden paketin alkavan toimia,  laitoin palvelupyynnön heidän sivuillaan. Pyysin saada korjausta vallitsevaan ongelmaan ja syytä miksi homma ei toimi. Kolmen päivän päästä sain vastauksen ratkaisuehdoituksineen: "Hei, kiitos palvelupyynnöstäsi. Sinulla on rajaton netti kotimaassa. Kokeile sammuttaa virta puhelimesta ja käynnistä uudelleen. Mukavaa kevättä! t.Telia".
Toimin jälleen ohjeiden mukaan. Vieläkään ei toimi.

TeliaPartio vastasi

17.5.2017 13:16

Moikka Abnaani, ja kiitos paljon palautteestasi! Liittymän päivityksen ei pitäisi vaikuttaa liittymän nopeuteen, varsinkin kun nykyiset liittymätyyppimme ovat maksiminopeudeltaan 100-300Mbit/s. Suosittelen, että kokeilet palauttaa puhelimesi verkkoasetukset. Polku asetusten palauttamiseen saattaa hieman vaihdella, mutta Android-käyttöjärjestelmän laitteissa suurin piirtein: Asetukset > Lisää>Mobiiliverkko>Yhteysosoitteet>Kolme pistettä> Palauta oletukset. Iphonessa > Asetukset > Yleiset> Nollaa> Nollaa verkkoasetukset. Olisiko tästä apua?:) Mikäli mahdollista, voisi SIM-korttia olla hyvä testata vielä toisessa laitteessakin, tällä saadaan varmuus siitä, että vika ei ainakaan sinun puhelimessasi ole.:) Jollei ongelma ratkea näin, niin ehdottomasti asia joutaa meidän vikapalvelumme tutkintaan. Vikapalveluun saat yhteyden soittamalla bit.ly/2qSmnsS tai kirjautumalla sivuillemme bit.ly/2pVGR3J ja asioimalla vaikkapa varsin näppärän Chatin kautta. Chat ei ihan vielä mobiililaitteilla toimi, mutta esimerkiksi tietokoneen selaimella onnistuu. Chat-kuvake löytyy kirjautumisen jälkeen sivun oikeasta alalaidasta. Voit toki myös jättää uuden palvelupyynnön avulla häiriöilmoituksen bit.ly/2pGUEi6 //Maria@TeliaPartio

  3 kommenttia
 1. Olli Nonono.io:
  16.5.2017 10:09

  Moi abnaani, asia välitetty Telialle. Saat ilmoituksen kaikista kommenteista ja vastauksista sähköpostiisi:)

 2. abnaani:
  16.5.2017 10:11

  Hienoa, kiitos!

 3. TeliaPartio:
  17.5.2017 13:16

  Moikka Abnaani, ja kiitos paljon palautteestasi! Liittymän päivityksen ei pitäisi vaikuttaa liittymän nopeuteen, varsinkin kun nykyiset liittymätyyppimme ovat maksiminopeudeltaan 100-300Mbit/s.

  Suosittelen, että kokeilet palauttaa puhelimesi verkkoasetukset. Polku asetusten palauttamiseen saattaa hieman vaihdella, mutta Android-käyttöjärjestelmän laitteissa suurin piirtein: Asetukset > Lisää>Mobiiliverkko>Yhteysosoitteet>Kolme pistettä> Palauta oletukset.
  Iphonessa > Asetukset > Yleiset> Nollaa> Nollaa verkkoasetukset.
  Olisiko tästä apua? 🙂 Mikäli mahdollista, voisi SIM-korttia olla hyvä testata vielä toisessa laitteessakin, tällä saadaan varmuus siitä, että vika ei ainakaan sinun puhelimessasi ole. 🙂

  Jollei ongelma ratkea näin, niin ehdottomasti asia joutaa meidän vikapalvelumme tutkintaan. Vikapalveluun saat yhteyden soittamalla bit.ly/2qSmnsS tai kirjautumalla sivuillemme bit.ly/2pVGR3J ja asioimalla vaikkapa varsin näppärän Chatin kautta. Chat ei ihan vielä mobiililaitteilla toimi, mutta esimerkiksi tietokoneen selaimella onnistuu. Chat-kuvake löytyy kirjautumisen jälkeen sivun oikeasta alalaidasta.
  Voit toki myös jättää uuden palvelupyynnön avulla häiriöilmoituksen bit.ly/2pGUEi6

  //Maria@TeliaPartio

Osallistu keskusteluun kommentoimalla: