×
Usein kysyttyä Blogi
kasperi

20.1.2017
Saarioisten lihaperunasoselaatikko-valmisruoasta löytyi noin 1x2 cm kokoinen muovinpala joulukuun puolivälissä. Muovin pala löytyi vasta sen päädyttyä suuhun asti. Epämiellyttävä yllätys ja nieltäessä mahdollisesti vaarallinen.   Laitoin Saarioisten verkkosivujen kautta palautetta (kuvan kera) ja jätin yhteystietoni, koska sivuilla näin ohjeistettiin, mikäli haluaisin, että minuun ollaan asiasta yhteydessä. Tällaisessa asiassa olisi mielestäni kohtuullista ainakin pahoitella tapahtunutta ja mahdollisesti selvittää, miten muovinpala oli valmisateriaan joutunut.   Tämä tosiaan tapahtui jo joulukuussa eikä Saarioiselta ole kuulunut mitään. Mitähän hyötyä yhteystietojen jättämisessä on, jos asiakkaaseen ei olla millään tavalla yhteydessä?

vastasi

  2 kommenttia
 1. Saarioinen kuluttajapalvelu:
  25.1.2017 08:21

  Hei

  Kiitos palautteesta. Olemme pahoillamme, että tuotteemme on ollut virheellinen.

  Saimme palautteesi Lihaperunasoselaatikossamme olleesta muovista. Olemme lähettäneet sinulle 15.12.16 näytepyynnön sähköpostitse, jos et ole saanut sitä se on saattanut mennä roskapostin joukkoon. Olemme pahoillamme vastauksen viivästymisestä. Olemme odottaneet näytettä
  sinulta.

  Havaitsemasi muovi on joutunut tuotteeseen todennäköisesti siihen käytettävien raaka-aineiden joukossa. Raaka-aineiden sekä tuotteiden puhtautta ja laatua seurataan valmistuksen yhteydessä, jolloin mahdolliset vierasesineet tulevat poistetuksi. Valitettavasti muovi on tarkkailustamme huolimatta joutunut tuotteeseen. Pyrimme kaikin keinoin ehkäisemään tämänkaltaiset tuotevirheet.

  Kehitämme tuotevalvontaamme sekä työskentelymme huolellisuutta, jotta valmistamiemme tuotteiden hyvään laatuun voi jatkossakin luottaa.

  Kiitos vielä kerran palautteesta. Tuotteitamme koskeva palaute on meille tärkeää, sillä sen avulla kehitämme toimintaamme. Toivomme, että luottamuksesi Saarioisten toimintaan ja tuotteisiin säilyy.

  Ystävällisin terveisin
  Saarioisten kuluttajapalvelu

 2. kasperi:
  25.1.2017 16:59

  Kiitos vastauksesta!

  Tätä sähköpostia ei tosiaan löytynyt edes roskapostikansiostani, mutta asia on nyt selvä.

  NONONO ansaitsee täydet pisteet! Sivuston kautta sain kaipaamani vastauksen nopeasti. 🙂

Osallistu keskusteluun kommentoimalla: