×
Usein kysyttyä Blogi
Anne_Kokkonen

13.1.2017
Minulle tuli Zalandon paketti Joensuun matkahuoltoon ke 4.1.. Se oli mennyt Lylykoskentien toimipisteeseen ja halusin sen siirrettävän Itärantaan, koska sen aukioloajat ovat minulle sopivammat. Asiakaspalvelija sanoi, että paketti on noudettavissa Itärannasta torstaina 5.1.   Odottelin viestiä ja maanantaina 9.1. rupesin selvittämään asiaa. Soitin Joensuun pakettipalveluiden numeroon. Puhelu meni Kiihtelysvaaraan. Siellä avulias nainen kertoi, että paketille ei ole tapahtunut mitään keskiviikon 4.1. jälkeen. Tämän jälkeen laitoin sähköpostia matkahuollon pakettipalveluihin selvittääkseni, että mikä on paketin kohtalo. Paketti siirtyi maanantain aikana Itärantaan ja kävin noutamassa sen, mutta sähköpostiini ei ole edelleenkään vastattu.   Vaikka homma menikin loppujen lopuksi hyvin ja välissä ollut loppiainenkin varmasti vaikutti paketin siirtymiseen, odotan kuitenkin, että sähköpostitiedusteluuni vastattaisiin edes jotakin. Lisäksi tuo puhelinnumero olisi syytä tarkastaa, että puhelu menisi Kiihtelysvaaran sijaan Joensuuhun.

vastasi

  1 kommenttia
 1. Matkahuolto:
  13.1.2017 16:46

  Hei Anne!

  Kiitos palautteestasi.
  Olen pahoillani, että palvelumme tuotti pettymyksen.

  Lylykoskentien logistiikkakeskuksen aukioloajat ovat tosiaan suppeat, eikä sinne tavallisesti toimiteta paketteja noudettavaksi, ellei logistiikkakeskusta nimenomaisesti valita noutopisteeksi lähettämisen yhteydessä. Tulevissa Zalandon tilauksissa Itärannan toimipiste kannattaa valita noutopisteeksi heti oston yhteydessä.

  Paketin olisi toki pitänyt ehtiä uuteen noutopisteeseen jo torstaiksi, kuten sinulle oli Joensuussa luvattu. En ikävä kyllä osaa tällä erää sanoa tarkemmin, mistä viive asian käsittelyssä on johtunut. Vien palautteen tiedoksi sekä Joensuuhun että asiakaspalvelukeskukseemme palvelun kehittämiseksi. Kaikkiin sähköpostiviesteihin on ilman muuta tarkoitus vastata, vaikka varsinainen pyyntö olisikin jo käsitelty.

  Puhelun ohjautuminen Kiihtelysvaaraan kuulostaa hyvin erikoiselta. Ajantasaiset yhteystiedot on hyvä katsoa verkkosivujemme toimipistehausta osoitteessa matkahuolto.fi. Puhelinnumero on ainakin tällä hetkellä oikein eikä tietoja ole viime aikoina muutettu.

  Toivon, että paketit tulevat jatkossa sujuvammin sinulle sopivaan noutopisteeseen.

  Ystävällisin terveisin

  Aleksi / Matkahuolto

Osallistu keskusteluun kommentoimalla: