×
Usein kysyttyä Blogi
Sari

16.5.2017
Odotimme pitsalähetystä aivan kohtuuttoman kauan, ja saimme vihdoin kylmät pitsat eteemme. Sanoimme asiasta suoraan kuskille, joka valitteli että heillä on liian vähän kuskeja töissä. Jouduimme napsauttamaan uunin päälle, joka toki oli kuskin mielestä ihan ok. Lähetin asiasta palautetta, ja sain samana päivänä 30.1. vastauksen: "Kiitos arvokkaasta palautteestanne. Olemme välittäneet palautteenne normaalin palautteenkäsittelyprosessimme mukaisesti eteenpäin kyseisen Kotipizza-ravintolan yrittäjälle sekä alueen myyntipäällikölle. He selvittävät tapahtuneen ja ottavat sinuun mahdollisimman pian yhteyttä. Ystävällisin terveisin, Kotipizza Oyj" Eipä mulla muuta kuin että erikoisen kauan tämä palautteen käsittely kestää :) Eikä tuohon vastaukseen voi vastatakaan, että varmaankin vaan toivovat että koko homma unohtuisi. No unohtuikin, kunnes työkaveri kommentoi aivan samasta asiasta.

Kotipizza Oyj vastasi

17.5.2017 15:13

Moi Sari, todella suuret pahoittelut ettei palautteeseesi ole vastattu sekä pahoittelut myös pitkästä toimitusajasta. Pyytäisimme teitä ystävällisesti vielä laittamaan meille tiedon mistä ravintolasta tilasitte pizzanne niin selvitämme miksi palautteeseenne ei ole vastattu. Tiedot voitte laittaa Kotipizzan Facebook-sivujen kautta viestillä. Ystävällisin terveisin Kotipizza asiakaspalvelu

  2 kommenttia
 1. Olli Nonono.io:
  16.5.2017 14:38

  Moi Sari, asiasi välitetty nyt myös korkeammille tahoille, joten etköhän tällä kertaa saa myös vastauksen. Saat ilmoituksen kaikista kommenteista ja vastauksista sähköpostiisi:)

 2. Kotipizza Oyj:
  17.5.2017 15:13

  Moi Sari, todella suuret pahoittelut ettei palautteeseesi ole vastattu sekä pahoittelut myös pitkästä toimitusajasta. Pyytäisimme teitä ystävällisesti vielä laittamaan meille tiedon mistä ravintolasta tilasitte pizzanne niin selvitämme miksi palautteeseenne ei ole vastattu. Tiedot voitte laittaa Kotipizzan Facebook-sivujen kautta viestillä.

  Ystävällisin terveisin
  Kotipizza asiakaspalvelu

Osallistu keskusteluun kommentoimalla: