×
Usein kysyttyä Blogi
Jaakko Timonen

23.6.2015
Moni yritys on ottanut nettisivuillaan käyttöön kätevän chatin, jossa on helppo ja nopea hoitaa asioita. Yritin äsken ottaa yhteyttä Elisan asiakaspalveluun ja huomasin, että heilläkin on chat käytössä. Täysin uusi kokemus oli se, että chattiinkin voi olla yli 3 minuutin jono. En ole koskaan törmännyt chat-aspaan, jonka vastausta olisi tarvinnut odottaa yli 10 sekuntia. Oli parikin asiaa, josta olisi pitänyt rupatella, mutta asioiden hoito jäi tulevaisuuteen.

vastasi

  2 kommenttia
 1. jaakko_timonen:
  23.6.2015 18:34

  Lopulta chattikin hyytyi ennen vastausta. Sain viestin: ”Kiitos yhteydenotostasi. Palvelemme arkisin kello 08:00-19:00. Mikäli olit yhteydessä palvelun aukioloaikana, mutta sait tämän viestin, ole hyvä ja yritä yhteyttä hetken kuluttua uudelleen. Kaikki asiakaspalvelijamme ovat tällä hetkellä varattuja.”

 2. palstatiimi:
  29.6.2015 15:03

  Hei Jaakko. Elisan asiakaspalveluun on tosiaan mahdollista olla yhteydessä myös chat yhteyden kautta arkisin klo: 8-19 välisenä aikana. On todella harmillista, että chat on ollut ruuhkautunut silloin kun olet yrittänyt ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sitä kautta ja et saanut asiaasi hoidettua. 🙁 Autamme sinua mielellään, mikäli kirjaudut Elisan Palstalle. Minut tavoitat suoraan osoitteella (http://elisa.to/henko_nen) 🙂 Tiesithän, että Elisa on myös Facebookissa ja Twitterissä, joten yhteydenotto onnistuu myös niiden kautta.

  Henri/Palstatiimi
  http://palsta.elisa.fi

Osallistu keskusteluun kommentoimalla: