×
Usein kysyttyä Blogi
Leena_Punkari

25.2.2017
Minun nimissäni on täysi-ikäisen tyttäreni puhelinliittymä. Hän vaihtoi puhelintaan. Sim-kortin asettamisen jälkeen Elisalta/Saunalahdelta tuli aloitusviesti, jossa luvattiin toisessa viestissä tulevan tarvittavat asetukset mm. netin käyttöön. Toista viestiä ei tullut, vaikka sim-kortin asettaminen tehtiin useamman kerran. Joka kerran tuli vain ensimmäinen viesti. Elisan nettisivuilta ei löytynyt apua ko. puhelinmerkin nettiasetuksiin. Soittaminen siakaspalveluun ei auttanut, kehotettiin soittamaan OmaGuruun, joka neuvoo asetusten hakemisessa. Joo, puheluun vastannut "guru" oli sen verran rauhallisesti liikkeellä, että puhelu kesti yli 13 minuuttia ja laskuun tuli lisää melkein 20 euroa! Lisäksi kaupiteltiin vielä uusi sim-kortti, mutta ei kerrottu, että sekin maksaa 5 euroa. Kävin tapahtuneesta keskustelua OmaElisan chat-palvelussa, jossa vain pahoiteltiin tapahtunutta. Miksi lupaatte asetusviestin tulevan, jos se ei välttämättä tule ja sitten vielä rahastatte kalliilla ja hitaalla OmaGuru-"palvelulla"?

Elisa Palstatiimi vastasi

27.2.2017 09:09

Moikka Leena! Pahoittelut, jos koet saaneesi huonoa palvelua 🙁 Puhelin ei nykyään saa asetuksia tekstiviestitse, vaan se hakee ne SIM-kortilta automaattisesti, vaikka tuossa puhutaankin asetusviestistä (se toimii vain vanhoilla luureilla). Yleiset asetukset löytyvät tästä, jos ne haluaa käsin syöttää: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/asetukset/ Ongelmatapauksissa ohjaamme syöttämään asetukset käsin. Jos tämä ei luonnistu, voi puhelimelle palauttaa tehdasasetukset, ja mikäli ei silloinkaan hae kortilta asetuksia, pitää kortti vaihtaa. Voisin tutkia tuota asiaa, jos lähetät meille yksityisviestin vaikkapa tästä (http://elisa.fi/palstatiimi), niin löydämme asiakkuutesi. Kiitos! Bosse / Sometiimi http://elisa.fi/palsta

  2 kommenttia
 1. Palstatiimi:
  27.2.2017 09:09

  Moikka Leena!

  Pahoittelut, jos koet saaneesi huonoa palvelua 🙁 Puhelin ei nykyään saa asetuksia tekstiviestitse, vaan se hakee ne SIM-kortilta automaattisesti, vaikka tuossa puhutaankin asetusviestistä (se toimii vain vanhoilla luureilla).

  Yleiset asetukset löytyvät tästä, jos ne haluaa käsin syöttää: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/asetukset/

  Ongelmatapauksissa ohjaamme syöttämään asetukset käsin. Jos tämä ei luonnistu, voi puhelimelle palauttaa tehdasasetukset, ja mikäli ei silloinkaan hae kortilta asetuksia, pitää kortti vaihtaa. Voisin tutkia tuota asiaa, jos lähetät meille yksityisviestin vaikkapa tästä (http://elisa.fi/palstatiimi), niin löydämme asiakkuutesi. Kiitos!

  Bosse / Sometiimi
  http://elisa.fi/palsta

 2. Leena_Punkari:
  27.2.2017 09:12

  Sähköpostitse ei pysty reklamaatioita lähettämään (ei ole osoitetta, mihin lähettää), chat-palvelu pahoittelee tapahtunutta ja Elisan edustajat kauppojen auloissa tms.paikoissa kehottavat soittamaan MAKSULLISEEN asiakaspalveluun. Olen hankkinut neljä puhelinliittymää ja nettiyhteyden aikanaan Saunalahdelta, joka piti huolta vanhoista asiakkaista eikä keskittynyt pelkästään uusien kalasteluun. Melkein viidentoista vuoden vuoden asiakassuhde on nyt katkolla.

Osallistu keskusteluun kommentoimalla: