×
Usein kysyttyä Blogi
Antsa

16.7.2017
Olen pitkään yrittänyt toivoa et saisi 4G kuuluvuutta kesämökkini (postinumero 42100) alueelle mutta sitä ei ole vieläkään tullut. Haluisin sen saada sinne mahdollisimman pian eikä miljoonan vuoden päästä. Sillä alueella on kesämökkejä jotka tarvitsisi nettiä. Ootte luvannu tehdä kuuluvuutta syrjäseuduille ja kesämökkien alueelle.

Elisan sometiimi vastasi

17.7.2017 13:25

Moikka Antsa 🙂 Ikävä kuulla, että kesämökillä yhteys ei vastaa odotettua. Ymmärrän, että tuo harmittaa. Jos olit jo ollut asiasta meihin yhteydessä niin asiasta on varmasti ilmoitettu verkonsuunniteluumme ja tätä myötä alue otetaan huomioon, kun verkon parannuksia suunnitellaan. Pahoittelut, ettei parannuksia ole saatu heti aikaiseksi. Tarvittaessa voit pistää meille vielä yksityisviestiä esim. Facebookissa niin voimme välittää toivetta alueen parannuksista vielä eteenpäin. Kiitos palautteestasi! Janika/Elisan sometiimi

  6 kommenttia
 1. Olli Nonono.io:
  17.7.2017 09:44

  Moi Antsa, viestisi välitetty Elisalle ja toinen kirjoitus poistettu. Elisa on usein ripeä vastaamaan, joten saat varmasti vastauksen tämän päivän aikana!:)

 2. Elisan sometiimi:
  17.7.2017 13:25

  Moikka Antsa 🙂

  Ikävä kuulla, että kesämökillä yhteys ei vastaa odotettua. Ymmärrän, että tuo harmittaa.
  Jos olit jo ollut asiasta meihin yhteydessä niin asiasta on varmasti ilmoitettu verkonsuunniteluumme ja tätä myötä alue otetaan huomioon, kun verkon parannuksia suunnitellaan.

  Pahoittelut, ettei parannuksia ole saatu heti aikaiseksi. Tarvittaessa voit pistää meille vielä yksityisviestiä esim. Facebookissa niin voimme välittää toivetta alueen parannuksista vielä eteenpäin. Kiitos palautteestasi!

  Janika/Elisan sometiimi

 3. Antsa:
  17.7.2017 13:33

  Olen kyllä monta kertaa laittanut toivetta mutta mitään ei siltikään tapahtu. Ihan turhaan laitan toivetta ku ei kuitenkaan mitään tapahtu. En kyllä luota tuohon teidän verkonsuunnitteluun kun asiakkaita ei kuunnella ja sitä suunnittelua taidetaan tehdä ihan mielivaltaisesti.

 4. Olli Nonono.io:
  26.7.2017 10:30

  Moi Antsa, onko asia saatu päätökseen?

 5. Antsa:
  26.7.2017 15:33

  No joo, toivoisin vastausta tohon mun edelliseen kommenttiin ja et laittais toiveen eteenpäin et sais kuuluvuutta tohon postinumeroon jonka laitoin aloitusviestis.

 6. Elisan sometiimi:
  26.7.2017 15:50

  Hei Antsa!

  Tuo mainitsemasi postinumeroalue on kohtalaisen laaja, ja aluetta palvelee usea tukiasema. Näyttäisi, että pariin tukiasemaan on tehty 4G -parannusta nyt kesä -heinäkuussa, ja yhteen tukiasemaan on tulossa 4G -kapasiteettia lisää elokuussa. Jos laitat meille vielä tarkan osoitteesi, pääsen katsomaan tukiasemien sijainnit ja suuntaukset juuri sinun osoitettasi ajatellen, ja välittämään tämän tarkan tiedon verkon suunnittelutiimillemme. Laittaisitko meille yksityisviestiä esimerkiksi Facebookin kautta? 🙂

  Niina / Elisan sometiimi

Osallistu keskusteluun kommentoimalla: