×
Usein kysyttyä Blogi
Terror

27.4.2017
Pari kk takaperin sain Elisa kaupasta tilatun Ps4 pro konsolin postiin haettavaksi.  Olin odottanut konsolia 2kk, että sain tuotteen. No pari päivää myöhemmin koneen saatuani kone alkasi jumittelemaan ja heittämään erroria. No tuli kokeiltua kaikkea mahdollista mitä keksiä voi, mutta samat ongelmat toistui. Soitin elisan asiakaspalveluun ja sieltä ohjeistettiin soittamaan numeroon, mistä kuulemma takuu asiat hoituu. Otin puhelimen kauniiseen käteen ja soitin. Siellä vastasi joku nainen englanniksi "playstation service how can i help you", no siinä sitten selittelin ongelmaa ja he kehottivat ottamaan yhteyttä liikkeeseen mist ostettu. Ei ollut apua. No soitin elisalle takaisin ja sanoin, että annettu numero mistä ei mitään apua. Sain uudet ohjeet viedä konsolin mihin tahansa elisa kauppaan ja he siellä paketoivat tuotteen ja lähettävät huoltoon. Iisi biisi niin sanotusti. No eihän se sitä ollut, kun kiikutin koneen elisan kaupalle, niin sieltä sitten herrasmies sanoi, että ei ei ei täällä näitä hoideta. Että sun pitää ite soittaa Sonyn huoltoon, että ne tämän asian hoitaa....no se oli jo sitten kahteen kertaan menny reisille tämä asiansa osaavan asiakaspalvelun ohjeistus. Utelin siinä sitten, että mites tää ny näin toimii ku asiakasta pompotellaan ja kädet nostivat pystyyn tämän suhteen. Ei kuulu takuu huolto heille. Sain uuden numeron mihin soittaa ja näin tein. Sain ohjeita Sonyltä ja piti asioida myös lukemattomia kertoja sähköpostitse. Mitään muuta ratkaisua ei saatu aikaiseksi, kun lähettää kone itse Ranskaan huoltoon, josta saan koneeni takaisin arviolta 4-5vko päästä. Myös jos matkalla kone vahingoittuu, niin sitä ei korvata. Eli asiakkaan vastuulla. Ei mennyt mielestäni nyt ihan niin kuin elokuvissa. Melko sonnan maku jäi asiasta suuhun!

Elisa Palstatiimi vastasi

28.4.2017 12:20

Heippa 🙂 Nyt kuulostaa kyllä äärimmäisen epäonnistuneelta tapaukselta. Asiakas on tarkoitus ohjata ottamaan ensisijaisesti yhteys PlayStationin tukeen, sillä heidän pitäisi tehdä siellä oma vianrajauksensa ja tehdä sitten sen mukaan mahdolliset toimenpiteet. Meillä on myös ohje kyllä myymälöille, että jos laitteen haluaa toimittaa huoltoon suoraa kuitenkin huoltoon kauttamme. Sen vuoksi olisinkin kiinnostunut kysymään hieman lisäkysymyksiä, jotta voimme laittaa tästä palautetta eteenpäin ja kehittää toimintaamme jatkossa. 🙂 Jos haluat olla meille avuksi niin laittaisitko meille yksityisviestiä esimerkiksi Facebookissa tai Elisan Palstalla (elisa.to/viestipalstatiimille) Pahoittelut vielä puolestani sattuneesta. Mukavaa vappua! Janika/Elisan sometiimi

  3 kommenttia
 1. Olli / Nonono.io:
  27.4.2017 22:15

  Moi Terror, asia välitetty Elisalle! Saat välittömästi ilmoituksen vastauksesta ja muista tähän tulevista kommenteista:)

 2. Palstatiimi:
  28.4.2017 12:20

  Heippa 🙂

  Nyt kuulostaa kyllä äärimmäisen epäonnistuneelta tapaukselta.
  Asiakas on tarkoitus ohjata ottamaan ensisijaisesti yhteys PlayStationin tukeen, sillä heidän pitäisi tehdä siellä oma vianrajauksensa ja tehdä sitten sen mukaan mahdolliset toimenpiteet.
  Meillä on myös ohje kyllä myymälöille, että jos laitteen haluaa toimittaa huoltoon suoraa kuitenkin huoltoon kauttamme. Sen vuoksi olisinkin kiinnostunut kysymään hieman lisäkysymyksiä, jotta voimme laittaa tästä palautetta eteenpäin ja kehittää toimintaamme jatkossa. 🙂
  Jos haluat olla meille avuksi niin laittaisitko meille yksityisviestiä esimerkiksi Facebookissa tai Elisan Palstalla (elisa.to/viestipalstatiimille)

  Pahoittelut vielä puolestani sattuneesta. Mukavaa vappua!

  Janika/Elisan sometiimi

 3. Olli / Nonono.io:
  3.5.2017 13:51

  Terror, onko asia edennyt tai saatu päätökseen?

Osallistu keskusteluun kommentoimalla: